wifi_gratisOp SVR Camping De Kleve kunt u gebruikmaken van gratis internet.
De camping is aangesloten via het glasvezelnetwerk van DeltaFiber/Solcon op het Internet. Dat betekent dat er voldoende snelheidscapaciteit aanwezig is die gedeeld wordt met de aanwezige gasten op de camping. De verbinding is echter niet bedoeld voor het up- en/of downloaden van grote bestanden. De capaciteit is echter ruim voldoende voor normaal surf- en e-mailverkeer. Wij bieden echter geen garantie omtrent te behalen snelheden van het netwerk.
De draadloze (Wifi) verbindingen worden beveiligd (WPA). Wij adviseren u evenzogoed altijd op uw apparatuur een antivirus en firewall programma te gebruiken. In de vakantiewoning is er naast Wifi ook een bekabelde Internet aansluiting aanwezig.

Regels m.b.t. gebruik Wifi/Internet:

  • SVR Camping de Kleve is niet verantwoordelijk voor enig verlies van informatie of schade aan uw apparatuur als gevolg van het gebruik van het netwerk. De gebruiker blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn apparatuur, laptopconfiguraties, verwijderingen van beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het netwerk.
  • Het is niet toegestaan informatie met een illegale aard over ons netwerk te versturen.
  • Wij bieden geen apparatuur in bruikleen aan. U moet dus uw eigen apparatuur verzorgen.
  • Wij bieden geen technische ondersteuning voor het gebruik van het netwerk en/of het configureren van uw draadloze internetverbinding. Als u niet vertrouwd bent met computers of computernetwerken, adviseren wij u de handleiding en help-pagina’s van uw apparatuur te lezen.
  • SVR Camping de Kleve heeft het recht het netwerk op ieder moment te deactiveren, om onderhoud te verrichten en om gelijktijdig gebruik te verdelen.
  • SVR Camping de Kleve heeft ook het recht een gebruiker van het netwerk te verwijderen indien hij zich niet houdt aan de spelregels in dit reglement.
  • SVR Camping de Kleve kan informatie verzamelen over uw surfgedrag ten behoeve van analytische doeleinden en beheer van het netwerk. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.