Het Vechtdal is al jaren dé vakantiebestemming voor veel mensen. In de zomer is er genoeg te doen in en rondom Hardenberg. Naast de fiets- en wandeltochten die u kunt maken, wordt er van alles georganiseerd om u te laten genieten op uw vakantie. Bij onze receptie zijn allerlei folders beschikbaar met informatie hierover. Daarnaast ontvangt u als campinggast iedere woensdag gratis ¨De Toren¨, een weekblad om u op de hoogte te houden van alle activiteiten in de omgeving.


hardenbergHardenberg
De camping ligt ongeveer 5 kilometer van het gezellig toeristenstadje Hardenberg. In Hardenberg vindt u een leuk centrum met de bekende supermarkten en allerlei leuke winkels voor een dagje winkelen. In het hoogseizoen worden er geregeld activiteiten georganiseerd voor de toeristen (Tip: Fietsvierdaagse Hardenberg en Vechtdalfietsvierdaagse).


bosrijke_omgevingMooie en bosrijke omgeving
Rondom de Kleve vindt u mooie bosgebieden waar u vele wandelingen en fietstochten kunt maken. We liggen iets meer dan 1km van de Pieterpad route af. Ook op loopafstand van de camping stroomt de Overijsselse Vecht.

oldermeyerEen erg mooie omgeving van weilanden, bossen en water partijen. Allemaal zeker de moeite van het bekijken waard. Op twee kilometer afstand ligt een vrij toegankelijke recreatieplas ‘De Oldemeyer’, waar gewandeld en gezwommen kan worden.


slagharen_logoAttractiepark Slagharen
Ongeveer 15 kilometer van de camping af bevindt zich het ‘Attractiepark Slagharen’. Ontdek attractiepark Slagharen in meer dan 30 attracties en shows. En neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana.


diffelenDiffelen ligt tussen Hardenberg en Mariënberg in de zoom van de Vecht in Overijssel. Een erg mooie omgeving van weilanden, bossen en water partijen. Allemaal zeker de moeite van het bekijken waard.